Tilmeld Nyhedsbrev

Jægergaarden udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve. Gå til siden "Venteliste" og sæt flueben nederst i formularen.

Du kan også klikke her:
Nyhedsbrev.

etry

Da vi har personlig kontakt med alle dagligt, har vi valgt ikke længere at holde de fastlagte konsultationer, men i stedet stå til rådighed med meget kort varsel hvis I eller vi mener, der er brug for en snak.

y

Vi har en meget åben og ærlig tone på Jægergaarden. Det betyder at vi siger tingene lige ud og forventer det samme af jer.

y

Forældresamarbejde


Menneskesyn

Et godt forældresamarbejde er altafgørende for jeres barns trivsel på Jægergaarden.
Derfor gør vi meget ud af en god indkøring af jeres barn,som jo danner hele grundlaget for vores videre samarbejde.

Da børn og forældre er meget forskellige, er det individuelt hvordan indkøringen foregår, og vi lægger først en plan for den, når vi har snakket sammen, hørt om jeres barn og fået en fornemmelse af jeres behov.


Støtte og opmærksomhed

Det er vores erfaring gennem årene, at det er en meget bedre måde at bruge ressourcerne på, da det er af allerstørste betydning at der bliver taget hånd om eventuelle udfordringer omkring et barn lige når de opstår så vi sammen kan skabe tryghed om barnet ved at lave nogle aftaler og derved tackle situationen ens (hvilket vi ofte bruger omkring grænsesætning).

Det kan så betyde at en familie måske pludselig har brug for flere samtaler over en kort periode da vi også fungerer som supervisor omkring nogle konkrete problemstillinger, men stadig er ressourcerne brugt med et fælles mål, nemlig at skabe den bedst mulige trivsel og dermed udvikling for hele gruppen.

Middagsmad

Er der noget I undrer jer over så sig det højt, for vi har altid et mål og nogle pædagogiske overvejelser bag det vi gør. Så ting i hverdagen som umiddelbart kan virke mærkelige skal måske bare lige have en forklaring for at give mening, hvis man lige kommer ind i situationen, uden at kende forhistorien.
Derfor skal I undre jer højlydt, og derfor gør vi altid tingene i tæt samarbejde med jer forældre !

Facebook

Følg os på Facebook

Tine

På Facebook siden finder du skønne fotos af vore dejlige omgivelser og fra vores årlige traditioner lagt i foto albums. Klik ind forbi på vuggestuens Facebook.

Efter ca. 3 mdr. holder vi en evalueringssnak. Her fortæller vi hvordan vi oplever jeres barn, taler om hvordan I og barnet trives på Jægergaarden og om der er ting I har undret jer over.

th

Jægergaarden
Ørnholmvej 7a
Rørtang
3070 Snekkersten
Leder : Tine Sylvest
Tlf.: 30 70 11 92

Mail: jagergaarden@adslhome.dk